Ervaringen van onze reizigers

1411, 2019

Dineke – via Facebook

Idd adembenemend en niet alleen vandaag, hebben alle dagen genoten en de dagen waren tekort, jammer dat we morgen weer terug moeten🙁

1411, 2019

Albert – via Facebook

De laatste avond van de vakantie. Wat was het een fijne vakantie. Mooi weer! Mooie uitstapjes en mooie muziek met het hoogtepunt het 35ste Kastelruther Spatzenfest. Lia en Theo van Tirolreizen dank jullie wel voor de goede zorgen. 😘Het is elke keer fijn om met jullie op reis te gaan. Verheug me alweer op de decemberreis. Ook Lisa bedankt voor de mooie en veilige busritten!😘 Het is elke keer een voorrecht bij jou in de bus te zitten.

1411, 2019

Marjan – via facebook

Al meerdere jaren op vakantie geweest met de bus van Tirolreizen , alles prima geregeld en je wordt op de mooiste locaties gebracht. Mooie hotels alles prima geregeld en natuurlijk gezellige leuke Oostenrijkse muziek!

1411, 2019

Roy – via Facebook

Afgelopen oktober met Tirol reizen naar Mayrhofen geweest. Hier zijn we o.a. naar de Almabtrieb geweest. Wat een feest en wat was alles goed georganiseerd , van A tot Z ! Theo en Lia van Tirol reizen gaan voor kwaliteit , perfectie en gezelligheid en dat merk je aan alles. Kortom, dik voor elkaar! Zou zo weer mee gaan .