De brochure van Tirolreizen 2023 kunt u aanvragen door een mail te sturen naar info@tirolreizen.nl
Tirolreizen brochure 2023

Reserveren
Wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Wij hebben mooie reizen voor 2023 georganiseerd, hotels gereserveerd en daarbij unieke excursies gevonden. Deze staan op de website en zijn te reserveren. We hopen dat u met ons meegaat en wij u de schitterende plekken in Oostenrijk kunnen laten zien.
In 2023 bestaat Tirolreizen 15 jaar en dat gaan wij vieren tijdens onze reizen!

Website
De website is klaar en daar zijn we erg trots op. Graag willen wij dat veel mensen deze website bezoeken. Wij hebben uw hulp daarbij nodig. Dit kunt u doen door onze website te vermelden op facebook of instagram. Mocht u al met ons zijn mee geweest dan kunt u ook een recensie of reactie plaatsen op onze pagina. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@tirolreizen.nl De recensie of reactie zal dan op onze website worden geplaatst.

Foto’s website
De foto’s op onze website zijn mede gemaakt door: Ingrid Kleinheerenbrink https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/enjoy-foto-ingrid-kleinheerenbrink/

Reactie reis 2022: Willem, Lena en Gerrit

Lieve Theo en Lia,
Jullie ook heel erg bedankt voor een fijne en onvergetelijke vakantie. Dit was er eentje om in te lijsten. We zullen deze reis dan ook niet snel vergeten. We hebben ongelofelijk genoten van al het moois wat jullie ons hebben laten zien. Het is een druk programma maar zeer de moeite waard. Wat jullie allemaal doen tijdens de reis hebben we veel respect voor. Dit hadden we zeker niet verwacht. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne dagen. We zien jullie reisgids dan ook graag tegemoet. Ook heel erg bedankt voor de link met foto’s en filmpjes.Een heel fijn weekend en tot een volgende ronde 👍
Groeten van Willem, Lena en Gerrit

Reactie reis 2022: Hessel en Jantsje

Hartelijk dank voor de foto’s, we gaan een selectie maken uit deze voor ons vele bekende beelden. Nogmaals, deze dubbele reis hebben we als een fantastisch reis beleefd. Twee weken lang met muziek, natuur, veel plezier, perfecte hotels en natuurlijk jullie als duidelijke organisatoren in de reisleiding. We denken er dan ook over om deze dubbele reis in 2023 te herhalen, Een voorlopige boeking bij deze. Met vriendelijke groet, Hessel en Jantsje

Reactie reis facebook: Roy

Afgelopen oktober met Tirol reizen naar Mayrhofen geweest. Hier zijn we o.a. naar de Almabtrieb geweest. Wat een feest en wat was alles goed georganiseerd , van A tot Z ! Theo en Lia van Tirol reizen gaan voor kwaliteit , perfectie en gezelligheid en dat merk je aan alles. Kortom, dik voor elkaar! Zou zo weer mee gaan .

Reactie reis facebook: Riet
geweldig ga nu voor de tweede keer en hopelijk volgen er nog meer

Reactie reis facebook: Marjan
Al meerdere jaren op vakantie geweest met de bus van Tirolreizen , alles prima geregeld en je wordt op de mooiste locaties gebracht. Mooie hotels alles prima geregeld en natuurlijk gezellige leuke Oostenrijkse muziek!

Reactie reis facebook: Arno
Super team die je een geweldige reisbeleving geven.

Reactie reis facebook: Albert
De laatste avond van de vakantie. Wat was het een fijne vakantie. Mooi weer! Mooie uitstapjes en mooie muziek met het hoogtepunt het 35ste Kastelruther Spatzenfest. Lia en Theo van Tirolreizen dank jullie wel voor de goede zorgen. 😘Het is elke keer fijn om met jullie op reis te gaan. Verheug me alweer op de decemberreis. Ook Lisa bedankt voor de mooie en veilige busritten!😘 Het is elke keer een voorrecht bij jou in de bus te zitten.

Reactie reis facebook: Dineke
Idd adembenemend en niet alleen vandaag, hebben alle dagen genoten en de dagen waren tekort, jammer dat we morgen weer terug moeten🙁

Reactie reis facebook: Paul en Ina
We hebben erg genoten en het team was geweldig

Reactie reis facebook: Gea
Het was weer een geweldige mooie week 👍🥰

Reactie reis facebook: Albert
Weer terug van een prachtige vakantieweek in Obertilliach met Tirolreizen. Eerste dag overnacht bij Gasthof Hotel Post in Strass. De volgende dag via de Felbertauerntunnel naar Osttirol. We zijn in het dorpje Aussergschloss geweest met een Bummelzug. Hierna zijn we gereden naar Hotel Gasthof Unterwöger in Obertilliach. Dit was het hotel voor de rest van de week. We hebben tijdens de week o.a. Lienz, de Sextner Dolomiten, het meer van Misurina, het bergmassief Monte Christallo, het Lesachtal, koekjesfabriek Loacker in Sillian, Basilika Maria Luggau, de Mühlenstuberl, de Weissensee en de Grossglockner bezocht. Lia en Theo Visscher van Tirolreizen dank jullie wel voor de mooie week. Alles was goed voorbereid en verzorgd. Ik verheug me op de reizen die nog gaan komen. Hoewel ik voor het eerst mee was heb ik mij direct thuis gevoeld. Een fantastische groep mensen, die mee was.

Per mail ontvangen : Egbert en Greetje
Na weer goed thuisgekomen te zijn van een prachtige week en een beetje bijgekomen van allerlei indrukken en belevenissen even een paar woorden als dank voor de uitstekende begeleiding tijdens deze mooie reis. In het verleden gingen wij altijd met de auto, maar nu we wat op leeftijd zijn gekomen maar eens een busreis geboekt. En wat voor reis. Acht dagen Zuid-Tirol. 8 dagen geweldige begeleiding acht dagen van smorgens tot savonds een geweldig programma. Aan niets heeft het ons ontbroken. Reisbegeleiding geweldig. Alle informatie werd op duidelijke wijze medegedeeld op een prettige en leuke manier. Ons inziens kregen we veel meer voor onze kosten dan verwacht. De prijs voor een dergelijke trip mag wat ons betreft wel een paar 100 euro hoger. We zullen zo mogelijk iedere gelegenheid aangrijpen om Tirol-reizen aan te bevelen. Naast de reisbegeleiding natuurlijk niet te vergeten onze chauffeur. Zij gaf ons vanaf de eerste dag een veilig en safe gevoel. Hulde en waardering. Lia en Theo nogmaals heel veel dank en wij hopen jullie gauw nog eens weer te mogen ontmoeten.
Met vriendelijke groet Egbert Mulder en Greetje Spoor.