Dagtochten

Zin in een leuke dagtocht? Ook dat gaan wij volgend jaar verzorgen. Zowel individueel als met een groep is er te reserveren. Om te beginnen hebben wij 3 dagtochten georganiseerd. Deze zijn ook op andere datums door een groep te reserveren. Dagtochten met veel humor en gezelligheid. 

Dagtocht 1

Dagtocht Volendam en Marken

Ontdek en beleef de unieke sfeer van Volendam, Marken en het IJsselmeer. Ga mee naar dit bijzonder stukje Nederland. De Dijk van Volendam heeft vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar je kunt genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. We bezoeken eerst Marken en gaan dan met de boot naar Volendam. Hier heeft u tijd om Volendam te bekijken. Vanaf Volendam rijden wij naar ons dineradres.

Een heerlijk dagje uitwaaien in Volendam.

Inclusief
– vervoer per luxe touringcar met veel beenruimte
– koffie met gebak onderweg
– rondleiding Marken met gids
– overtocht van Marken naar Volendam
– diner inclusief voor- en nagerecht

Exclusief

– persoonlijke uitgaven en lunch

Datum
donderdag 13-05-2021

Prijs
€ 79 per persoon

Opstapplaats
In overleg en zo dicht mogelijk bij uw woonplaats

Reserveren of vragen over deze dagtocht
Bel 0599-615151

Dagtocht 2

Dagtocht Sudersee

De touringcar gaat via een mooie route door Friesland naar het haventje van Laaksum of Workum. Bij dit haventje is men bezig met het schoonmaken van de visnetten. U komt van alles te weten over de liefde voor de visserij en de geschiedenis daarvan. En natuurlijk de spookachtige verhalen van de voormalige “Sudersee”. Want spoken deed het soms op de “Sudersee”, daar weet men alles van en reken maar dat men hier graag over vertelt.

Bij aankomst in Hindeloopen bij restaurant Sudersee staan de tafels gedekt voor een warme vleesstoofpot zoals de vissers dat vroeger thuis van hun vrouw op tafel kregen. En natuurlijk is hier een lekker voor- en nagerecht bij. Op ongeveer 100 meter lopen is een schitterend mooi oud kerkje wat omgetoverd is tot visserslokaal. De locatie waar in Hindeloopen de vis wordt afgeslagen en waar tevens de vissers bij elkaar komen om de sterkste verhalen te vertellen. En het is in dit kerkje net of de muren oren hebben, de sfeer van de oude zilte Sudersee met de spookachtige verhalen die vertelt zijn door de vissers hangt hier nog. Wanneer de viswijven hier vanuit de leugenbank gaan vertellen over de wonderbare visvangst wordt iedereen stil.

Een komisch verhaal over armoede en rijkdom ………….

Inclusief
– Vervoer per luxe touringcar met veel beenruimte
– Koffie met koek
– Warme vleesstoofpot met klein voor- en nagerecht
– Bezoek en gids vislokaal
– Bezichtigen Hindeloopen
– Koffie met suikerbrood
– 3-Gangen Diner restaurant Koningshof

Exclusief
– persoonlijke uitgaven

Datum
woensdag 6 mei 2021

Prijs
€ 82,50 per persoon

Opstapplaats
In overleg en zo dicht mogelijk bij uw woonplaats

Reserveren of vragen over deze dagtocht
Bel 0599-615151

Dagtocht 3

Hier kan de beschrijving komen van de dagtocht

Dagtocht 4

Hier kan de beschrijving komen van de dagtocht

Dagtocht 5

Hier kan de beschrijving komen van de dagtocht