Hotel Birkenbrunn***

Hotel Birkenbrunn *** – Natz

Wat is er mooier dan je echt op je gemak te voelen op vakantie in Zuid-Tirol?
Hoef nergens aan te denken en ontspan gewoon. Trakteer uzelf in dit familiaire hotel op een glas goede Zuid-Tiroolse wijn in de traditionele stube of in de gezellige lounge.
Het ruime zwembad biedt u verfrissing op warme zomerdagen. Ons zonneterras en het gezellige wijnprieel nodigen u uit om te blijven hangen en te dromen. Ontspan met een kopje koffie of zelfgemaakt ijs.
Laat u verleiden en dompel uzelf onder in een wereld waar traditionele Zuid-Tiroolse gerechten en Italiaanse flair elkaar ontmoeten. De chef-koks Josef en zoon Thomas verwennen u tijdens uw vakantie in Zuid-Tirol met hun creativiteit en passie voor koken. Met veel plezier worden in onze tuin gezonde groenten, stevige salades, aromatische kruiden en kleurrijk fruit geteeld en vers geoogst.
Vandaag de dag waarderen onze gasten meer dan ooit de waarde van deze regionale en gezonde producten, die we elke dag in onze gerechten integreren. Zelfgemaakte jam, compotes, sappen en thee – door ons met veel liefde bereid – verrijken ons uitgebreide ontbijtbuffet. Regionale producten en vooral de honing uit onze eigen bijenteelt vullen een uitgebalanceerd ontbijt aan.
‘s Avonds wacht u een liefdevol bereid gastronomisch diner. Laat u verwennen. Puur genieten in hotel Birkenbrunn in Zuid-Tirol.

De kamers zijn ruim en bieden veel ruimte. Maak het uzelf gemakkelijk in een aangename sfeer en geniet van het prachtige uitzicht op het Zuid-Tiroolse platteland en de omliggende bergen zoals de Plose of de Königsanger.
De kamers zijn voorzien van balkon, tv, kluis, telefoon en een eigen badkamer met douche/toilet en haardroger.