Hotel Waldrast ***

Hotel Waldrast *** – Terenten

De familie Obexer heet u van harte welkom in het comfortabele en familievriendelijk hotel Waldrast in het zonnedorp Terenten. Het hotel bevindt zich op 1210m in het heerlijke PUSTERTAL, een zonnig gebied in een prachtig landschap. Vanaf uw balkon heeft u een magnifiek uitzicht op de omliggende bergen. Het hotel bevindt zich in het dorp, de lokale bevolking zal u graag begroeten.

Hotel Waldrast is niet alleen bekend voor zijn uitstekende service en comfort, maar ook voor zijn verzorgde sauna en wellness-oase. Ga voor volledige ontspanning en totale lichaamsreiniging in onze verschillende sauna´s. Geniet van het aangename water op je huid in de jacuzzi, of in het nieuw in- en outdoor zwembad. Krijg een kleurtje onder onze zonnebank of geniet van het zonnetje buiten in de tuin. De chef Armin tovert elke avond heerlijke diner op tafel.

Elke kamer heeft een balkon, vanwaar u een adembenemende blik op de SARNTALER ALPEN en NOORDALPEN hebt. Alle kamers zijn uitgerust met douche / toilet, comfortabele bedden, Sat.tv, safe en telefoon. Een hotel waar u niets te kort komt.