Wat kunnen wij u bieden?

Opstapplaatsen dicht bij huis: wel zo gemakkelijk!

Wij hebben meerdere vaste opstapplaatsen maar laten ook taxi’s rijden. Wanneer u verder dan 50 kilometer woonachtig bent vanaf de dichts bij zijnde opstapplaats dan halen wij u van huis. Deze breng- en haalservice is gratis!

Comfort-Class bus

Om Uw reis in de allerbeste omstandigheden te laten verlopen is de bus voorzien van verstelbare stoelen. U kunt beschikken over een toilet , een stereo-installatie en DVD, boordkeuken en koeling (dus gekoelde en warme dranken). De airconditioning zorgt steeds voor een aangename temperatuur.

Veilig en comfort

Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en een maximum aan reiscomfort. De veiligheid van onze passagiers staat uiteraard boven alles. Het is verboden te roken aan boord van de bus! Er worden regelmatige pauze gehouden waar U de gelegenheid heeft een sigaretje te roken. Zowel de heen als de terugreis wordt bij de muziekreizen overdag gereden.

Maaltijden

Geen geknoei met maaltijden op in de bus! Alle maaltijden onderweg kunt u nuttigen in bekende en uitgezochte restaurants. Gezellig, rustig en smakelijk eten aan tafel.

Excursies

Al de vermelde excursies zijn steeds bij de prijs begrepen! Entree voor musea en bezienswaardigheden dienen wel extra betaald te worden. (tenzij anders vermeld in programma).

Het gasthof of hotel

Wij zorgen steeds voor geselecteerde en comfortabele hotels. Wij hebben deze hotels zelf bezocht en gecontroleerd. Onze hotels hebben drie of vier sterren.

Nuttige bagagetips

Uw bagage dient voorzien te zijn van een naamlabel. Grote handbagage vermindert Uw zitcomfort, deze wordt ook best opgeborgen in de bagageruimte. Zorg er dus voor dat Uw identiteitskaart, geld en fototoestel in Uw handtas zit. Wij willen er echter wel de aandacht op vestigen dat het
achterlaten in de bus van waardevolle voorwerpen op eigen verantwoordelijkheid is. Onder geen enkele voorwaarde of voorwendsel kan Tirolreizen verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

Chauffeur

Ervaren, vriendelijke en plichtbewuste chauffeurs staan in voor Uw veiligheid! Zij zijn de onontbeerlijke schakel voor het slagen van Uw vakantie
en maken er een erezaak van om U op een veilige en aangename manier naar Uw reisbestemming te rijden.

Begeleiding

Wij bereiden ons grondig voor op de reis en begeleiden u tijdens uw vakantie. Wij zorgen niet alleen voor een deskundige uitleg maar vertellen U ook interessante weetjes over het gebied. Met uw specifieke vragen kunt U bij ons terecht. Tevens verzorgen wij ook de catering in de bus onderweg, begeleiden de excursies. U hoeft nergens om te denken en kunt zo genieten van u welverdiende vakantie.

Niet begrepen in de prijs:

  • toeslag eenpersoonskamer
  • reis- en annuleringverzekering
  • entree musea en bezienswaardigheden (tenzij anders vermeld in programma)
  • persoonlijke uitgaven
  • maaltijden onderweg
  • drankjes

Onze prijzen zijn inclusief:

  • de comfortabele comfortclass bus
  • verblijf op basis van halfpension (steeds kamer met bad of douche en toilet)
  • vermelde excursies (niet de toegang- of deelnamegelden voor musea, bezienswaardigheden, boot- en treintochten, bergsporen, e.a. tijdens de uitstappen, tenzij expliciet anders wordt vermeld!)
  • reisbegeleiding Tirolreizen tijdens de reis en op plaats van bestemming